Sound

Kiezen voor de geschikte speakers en installatie gebeurt door eerst naar het volume van de ruimte te kijken en naar het beoogde resultaat zonder daarbij het budget uit het oog te verliezen. De speakers worden dan feilloos ingewerkt in het spanplafond, voorzien van bekabeling en klankkasten, alles op maat van de gekozen artikelen en de ruimte, aangesloten en afgesteld.

Kom zeker een luisteren in onze showroom en breng dan je eigen muziek mee! Dit kan ook op afspraak! Nadat u zelf heeft kunnen luisteren en horen wat het verschil is tussen de types installaties (multiroom, stereo, surround, home cinema) en soorten speakers, kunnen we voor u vrijblijvend een voorstel op maat maken dat past binnen het budget, ruimte, design en wens van de klant.

CEMES spanplafonds zorgen voor een uitstekende geluidsdemping. Bij deze uitstekende akoestiek hoort natuurlijk ook een uitstekende geluidsinstallatie. CEMES herkent deze samenhang en heeft daarom ook de juiste experts in huis om uw leefruimte van het perfecte geluid te voorzien.

Dus: “Mag het iets beter klinken?”

Dit kennen we allemaal. Het geluid wordt mooi verdeeld over de ruimte. belangrijk is in dit verhaal de correcte plaatsing van de speakers (dus effectief: waar zet ik de speakers) en een goede versterker.

De versterker is het hart van je installatie. Als deze niet goed is, dan klopt het plaatje niet. Investeer éénmaal in een degelijke versterker (tegenwoordig bijna allemaal aan te sluiten op internet) en dan heb je haast levenslang plezier van je installatie.

Meer en meer willen mensen thuis een cinema gevoel. Het geluid omringt je en het lijkt haast of je in de bioscoop zit. Je hort de regen echt achter je neervallen…

Ook hier is de kwaliteit van je versterker erg belangrijk. Is het een surround versterker die het geluid correct gaat sturen? Dan komt de positionering van je speakers er nog bij. Hoe zit je in je thuis bioscoop? Het geluid wordt immers aangepast aan je situatie om zo het maximale surround effect te verkrijgen.

Allemaal factoren die een belangrijke rol spelen om optimaal genot te krijgen uit je geluidsinstallatie.

Wenst u vanaf 1 centrale bron(versterker) verschillende rooms (zones) aan te sturen? Dus u regelt voor de keuken, badkamer, living, … alles vanaf 1 versterker zonder dat je in elke ruimte tegelijk moet spelen? Of in de living kijkt men TV en op het terras speelt de radio?

Dit kan, mits de correcte bekabeling en versterker.

Als één van de eerste Amerikaanse luidspreker fabrikanten, is en blijft Klipsch een merk voor liefhebbers van hoogstaande geluidsweergave. De door Paul W. Klipsch ontworpen hoorn-luidspreker is de basis van de nieuwe Icon Series en brengt deze geavanceerde, klassieke, beproefde technologie naar een nieuw niveau van verfijning en schittering. Elke luidspreker is uitgerust met de nieuwe XT Tractrix Horn Technologie. Klipsch zorgt voor geluid op het hoogste niveau: bioscoopzalen en professionals kiezen sowieso voor Klipsch.

Vanaf heden mag Cemes zich bij het selecte clubje van dealers beschouwen. Deze high class audio producten zijn een streling voor het oor en kunnen perfect in uw interieur worden ingepast, zichtbaar of onzichtbaar… U vraagt, wij draaien!

Natuurlijk blijven we ook de andere vaste merken volgen zoals: ARTSOUND, APART, HARMAN KARDON, ONKYO, …

Dit uniek stukje kunst van Deense makelij, dat ook nog draadloos muziek speelt, is een echt hebbeding. U kan deze beluisteren en bezichtigen in onze toonzaal in een stereo-opstelling. Ook kunnen we u de ideale surround opstelling laten beluisteren.